Excite

Hotels in Parijs: maak je keuze!

Ben jij op zoek naar hotels in Parijs? Onderstaande hotels kunnen je alvast een idee geven van het aanbod in Parijs. Er zijn uiteraard nog veel meer hotels te vinden en je hebt ze in alle prijsklassen. Bedenk dus goed wat jouw voorwaarden zijn aan een hotel in Parijs. Op websites zoals booking.com kun je inspiratie opdoen voor hotels.

Balmoral

Hotel Balmoral ligt vlakbij de Champs-Élysées. Er is tevens een metrostation in de buurt, zodat je snel bij andere bezienswaardigheden kunt komen. Er is 24-uur receptie aanwezig en er zijn deurportiers. De kamers hebben een eigen badkamer, een flatscreen tv, gratis WiFi en airconditioning. Ook heb je iedere ochtend een prima ontbijtbuffet.

Hotel Le Senat

Hotel Le Senat ligt in de buurt van het Quartier Latin. Er is ook een metrostation op loopafstand te vinden. Er is een bar aanwezig en ook kun je in de leeszaal zitten voor ontspanning. Tevens biedt het hotel een ontbijtbuffet. De kamers zijn modern, met een eigen badkamer en een lcd-scherm met satellietzenders. Ook krijg je gratis Hermès producten, een leuk extraatje!

Doisy Etoile

Doisy Etoile is een hotel gelegen in de Champs-Élysées. Ideaal als je naar Parijs gaat om te shoppen. Je kunt ook de metro pakken naar andere bekende bezienswaardigheden. Het hotel heeft een patio die er gezellig uitziet met bloemen en een olijfboom. Met wat geluk geeft jouw kamer uit op deze patio. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer, een flatscreen tv en gratis WiFi. Er is een bar in het hotel en ook een ontbijtzaal waar je 's ochtends kunt genieten van een ontbijtbuffet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021