Excite

Hotels in prachtig Porto

Porto is een bijzondere stad, met een prachtig historisch centrum. Dit centrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst, omdat er zoveel historische gebouwen te vinden zijn. Het is dan ook heel bijzonder om hier rond te wandelen en de verschillende bezienswaardigheden te bekijken.

Porto heeft genoeg hotels, zoals Axis Porto. Dit hotel heeft negen verdiepingen en een prima sfeer. Bekende bezienswaardigheden, zoals het historische centrum en enkele bekende musea zijn op slechts enkele minuten lopen afstand van het hotel. Ook leuk is Vila Gale Porto, een hotel dat op ongeveer 1,5 kilometer van het centrum vandaan ligt. Het is ook gelegen vlakbij een groot winkelcentrum.

Echt luxe overnachten kan in het vijfsterren hotel HF Ipanema Park. Er is een binnenzwembad aanwezig en je kunt er een gezondheidsclub vinden. Er is ook een excursiebalie waar je verschillende excursies kunt boeken. Het is een prima hotel waar je van alle gemakken bent voorzien.

Porto heeft natuurlijk ook veel goedkope hotels, dus je kunt er alle kanten op. Bekijk goed waar het hotel gelegen is. Het openbaar vervoer in Porto is redelijk, maar ’s avonds laat kan het lastig zijn om nog op de plaats van bestemming te komen. Zorg er ook voor dat je op tijd reserveert. Vooraf reserveren is sowieso goedkoper, maar je loopt ook in het weekend het risico dat alles al is volgeboekt.

Afbeelding: Flickr account minco_pinero

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021