Excite

Hotels in prachtig Praag

In Praag heb je enorm veel overnachtingsmogelijkheden. Er zijn hotels, jeugdherbergen, hostels, campings en appartementen die je kunt huren. Als je op zoek bent naar een hotel, dan heb je genoeg keuze. Let er echter wel op dat hoteleigenaren in Tsjechië zelf mogen bepalen hoeveel sterren een hotel heeft. De sterren bij een hotel zeggen dus niet zo veel en het is al vaker voorgekomen dat een driesterren hotel goedkoper is dan een tweesterren hotel of dat er veel meer luxe is in een tweesterren hotel dan in een driesterren hotel.

Als je op de luchthaven of het treinstation van Praag aankomt, dan word je waarschijnlijk van alle kanten aangesproken. Dit zijn mensen die een hotel voor je in de aanbiedingen hebben. Het is mogelijk om met deze mensen te onderhandelen over de prijs. Let wel goed op waar het hotel is gelegen, zodat je niet te ver hoeft te reizen om in het centrum te komen.

Je kunt ook in Praag naar de verschillende boekingskantoren gaan. Deze vind je op het vliegveld en bij het treinstation. Je kunt hier een hotel boeken en bekijken waar er nog kamers vrij zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf op internet een hotelkamer te boeken. Je kunt dan in ieder geval precies zien waar het hotel gelegen is en eventuele recensies opzoeken.

Afbeelding: Flickr account rachel_thecatt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020