Excite

Hotels in Salzburg: op en top ontspannen

Salzburg is een prachtig plaatsje in Oostenrijk, waar je kunt genieten van de Oostenrijkse cultuur, maar ook van het prachtige landschap. Dit kun je natuurlijk doen in een tentje, maar als je het slim aanpakt, maak je dankzij één van de prachtige hotels hier de trip van je dromen!

Dat dit niet duur hoeft te zijn, bewijst Altstadthotel Kasererebräu. Dit familiehotel bestaat al generaties lang en ligt precies in het hartje van de stad. Je zit overal dus lekker dichtbij. Het pand stamt uit 1342, maar is door de jaren heen zorgvuldig gerenoveerd. De kamers zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar; zowel modern als met antieke meubelen. Extra ontspannen kan ook in het hotel, want je vindt hier niet alleen een spa, maar ook een sauna en een stoombad.

Een andere aantrekkelijke optie is het Crowne Plaza Salzpurg. Dit mooie Grand Hotel is ook al erg oud; het werd al gebouwd in 1861. De ligging is ideaal: precies in het centrum en naast de schitterende Mirabelltuinen. Het hotel is een paar jaar geleden nog volledig gerenoveerd en tijdens deze renovatie zijn de kamers voorzien van alle moderne faciliteiten. Uiteraard biedt dit hotel nog meer, namelijk een binnenbad, een sauna, een zonnebank en een sportschool. Als het je hier niet lukt om te ontspannen, dan lukt het je waarschijnlijk nergens!

Afbeelding: Flickr account joiseyshowaa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021