Excite

Hotels in Tilburg en omgeving

Er zijn genoeg hotels in en bij het centrum van Tilburg en de prijzen ervan verschillen behoorlijk. Zo vind je bijvoorbeeld tegenover het treinstation het Wapen van Tilburg, een gezellig sfeervol familiehotel. Het is handig te bereiken met het openbaar vervoer. Hotel Brabant Hilvarenbeek ligt in de buurt van Tilburg, in een natuurrijke omgeving. Je kunt er mooie fietstochten maken.

Ook in de buurt is Hotel de Villa Dongen. Een hotel in een oude villa. Je kunt niet alleen Tilburg goed bereiken, maar ook Breda. In de omgeving van Tilburg heb je ook het plaatsje Waalwijk, dat ook redelijk in de buurt ligt van Tilburg. De hotels daar zijn doorgaans wat goedkoper dan in Tilburg zelf.

Wil je naar de Efteling, dan kun je ook naar Hotel de Efteling gaan. Dit hotel is helemaal gemaakt in de sfeer van de Efteling zelf en je kunt heel gemakkelijk naar de Efteling gaan. Het hotel is heel erg geschikt voor kinderen, met het Pardoestheater en een leuke speeltuin.

Boek je hotel in Tilburg vooraf. Dit is vaak voordeliger dan ter plekke een kamer regelen. Als je goed zoekt kun je veel leuke aanbiedingen vinden voor de hotels en erg veel geld besparen.

Afbeelding: Flickr account tnarik

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020