Excite

Hotels in wereldstad Singapore

Singapore heeft een bruisend stadscentrum waar je veel hotels kunt vinden. Je kunt ook kiezen voor specifieke wijken waar je kunt overnachten. Denk bijvoorbeeld aan Chinatown, waar ’s avonds gezellige markten zijn en waar je heel goed kunt eten. Little India is ook een optie, vooral als je graag pittig eten hebt.

Let wel altijd goed op wat je in de buurt van het hotel hebt. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om een metrostation vlakbij je hotel te hebben. Of misschien heb je graag bepaalde bezienswaardigheden in de buurt van je hotel. Let hier dus op wanneer je een hotel gaat zoeken.

Je kunt ook een hotel nemen in de buurt van de luchthaven. Dit is vooral handig wanneer je alleen in Singapore bent voor een overstap. Je bent dan al dichtbij de luchthaven en kunt dus gemakkelijker weer doorvliegen. Deze hotels kun je ook voor een paar uur boeken, zodat je je even kunt opfrissen na een lange reis. Veel hotels bij de luchthaven hebben ook een shuttleservice, zodat je netjes op tijd bent om je vliegtuig te halen.

Hotels zijn in Singapore doorgaans een stuk goedkoper dan in Europa. Je kunt dus enorm veel besparen op je overnachting, of ervoor kiezen om een duurder hotel uit te zoeken. De luxere hotels in Singapore zijn namelijk nog steeds enigszins betaalbaar.

Afbeelding: Flickr account williamcho

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020