Excite

Hotels in wonderschoon Wenen

Er zijn zowel dure hotels als hele goedkope hotels in Wenen. Hotels met een restaurant noemen zich in Oostenrijk Gasthof. De Frühstück pensions zijn het goedkoopste. Zoek vooraf goed uit welke hotels er in Wenen zijn en wat bij jouw smaak past.

Echte luxe ervaar je bijvoorbeeld in hotel Radisson BLU Palais. Dit is een vijfsterrenhotel dat gelegen is op de beroemde Ringstraße van Wenen. Alle bekende bezienswaardigheden zijn op loopafstand en je kunt profiteren van alle luxe in het hotel. Hier betaal je natuurlijk wel voor. Op dezelfde straat vind je ook Vienna Marriott Hotel. Er is een fitnessclub, een jacuzzi en een zwembad aanwezig in het hotel. Je kunt er dus echt goed ontsnappen aan de drukte van de stad.

City Hotel Tabor is een hotel dat vlakbij amusementspark Prater ligt. Het is een sfeervol hotel waar je prima kunt verblijven tijdens een stedentrip in Wenen. Hotel Congress is ideaal voor zakenreizigers. Er is een vergaderruimte en het hotel is erg gunstig gelegen in de stad.

Welk hotel in Wenen je ook neemt, er zijn genoeg opties. Het is verstandig om vooraf de prijzen van de verschillende hotels goed met elkaar te vergelijken. Bedenk ook waar je een hotel wilt hebben, want de wijken zijn erg verschillend van elkaar en ook de prijzen kunnen per wijk ook heel anders zijn.

Afbeelding: Flickr account petermeuris

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020