Excite

Hotels in zonnig Madrid

Madrid heeft uiteenlopende hotels. Er zijn hotels in talloze prijsklassen. Als er bij een hotel Residencial, dan kun je er doorgaans niet eten. Een hotel kan ook de aanduiding Paradores hebben. Dit zijn luxe hotels die doorgaans in historische gebouwen zitten. Ook heb je nog de Hostales, deze kun je vergelijken met budgethotels.

Een kamer vinden in Madrid is doorgaans niet al te moeilijk, omdat er zo veel overnachtingsmogelijkheden zijn. Wil je echter op een goede locatie zitten of kom je in het hoogseizoen? Dan wordt toch aangeraden om vooraf te reserveren.

Ben je op zoek naar een echt goedkoop hotel in Madrid? Deze kun je voornamelijk vinden in de buurt rond Atocha, Plaza de Santa Ana, Puerta del Sol, Gran Via en Malasana. Er zijn hier veel goedkope overnachtingsmogelijkheden en ook voldoende goede aansluitingen met het openbaar vervoer. Het metronetwerk van Madrid is namelijk prima in orde. Ook zijn er veel leuke eettentjes in de omgeving.

Vergelijk sowieso de prijzen goed met elkaar. Er zijn allerlei hotels en de kwaliteit en prijs hiervan verschilt nogal. Het kan soms handig zijn om eens wat ervaringen van andere mensen op te zoeken. Er zijn veel websites waarop je deze ervaringen kunt lezen. Dit maakt het kiezen van een geschikt hotel een stuk makkelijker.

Afbeelding: Flickr account zaqarbal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021