Excite

Hotels in zonnig Portugal

Als je een hotel in Portugal wilt, dan is het handig om te bedenken waar je precies heen wilt in Portugal. Er zijn genoeg mooie locaties in het land, dus je hebt enorm veel keuzes. Ga bijvoorbeeld naar Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Het is een prachtige stad en er is erg veel te bekijken, zoals Mosterio dos Jeronimos. Er zijn ook veel hotels in de stad waar je kunt verblijven tijdens een stedentrip.

De tweede stad van Portugal is Porto. Het is een stad met veel historische bezienswaardigheden. De stad staat ook bekend om de port die er vandaan komt. Ook in Porto heb je natuurlijk enorm veel hotels. Er zijn hotels in alle prijsklassen.

Lekker genieten aan het strand kan in Portugal ook. Er zijn erg veel badplaatsen. Ook kun je bijkomen op de Azoren. Dit is een eilandengroep die bij Portugal hoort. In de kustplaatsen en op de eilanden vind je veel luxe resorts waar je van alle gemakken bent voorzien.

Als je een hotel in Portugal wilt is het verstandig om op tijd te boeken. Vooral in het hoogseizoen komen er namelijk veel toeristen naar Portugal. De kans dat een hotel al vroeg is volgeboekt is dus best groot. Daarbij is het doorgaans een stuk goedkoper om vooraf te reserveren dan ter plaatse een hotel pakken.

Afbeelding: Flickr account abijeetrane

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020