Excite

Hotels in zonnig Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland ligt niet ver van Afrika en je hebt er dan ook heerlijke temperaturen. Het is een populair eiland bij toeristen en dat is logisch: je kunt er heerlijk genieten van strand, zee en het mooie weer. Wil jij er ook eens heen? Boek dan een hotel.

Omdat Tenerife zo populair is bij toeristen, zijn er logischerwijs ook heel erg veel hotels. Overnacht bijvoorbeeld in het Florida hotel, dat twaalf etages heeft. Het hotel heeft een zwembad en vanuit de kamers heb je mooi uitzicht op het zwembad, of zie je een mooi tuinlandschap. Er is een receptie en je hebt de nodige faciliteiten op je kamer. Ook leuk is Playaolid. Dit is een appartementencomplex. In een appartement heb je doorgaans wat meer vrije tijd en ruimte. De appartementen bieden de nodige luxe en in het gebouw is een receptie, bar en cafetaria.

Tenerife heeft veel hotels gelegen aan het strand, zodat je makkelijk de zee in kunt en heerlijk kunt relaxen. Doorgaans betaal je wel wat meer voor een kamer met zeezicht, dus let hier goed op.

Zorg ervoor dat je op tijd bent met het boeken van een hotel. Tenerife kan erg druk zijn in het hoogseizoen en zelfs buiten het hoogseizoen gaan er nog veel toeristen naar het eiland. Het zou zonde zijn als je te laat bent voor je hotel naar keuze, dus wees er op tijd bij.

Afbeelding: Flickr account tomtolkien

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020