Excite

Hotels in zonnig Zandvoort

Zandvoort heeft erg veel hotels. Dat is niet verwonderlijk, als je nagaat dat het zo’n geliefde badplaats is. Ga bijvoorbeeld naar Hotel Aanzee Zandvoort. Dit hotel ligt op ongeveer honderd meter van het strand vandaan. Ook kun je heel gemakkelijk bij het gezellige centrum komen.

Beach Hotel Zandvoort is ook een erg leuk hotel. Je kunt hier allerlei leuke bezienswaardigheden bij in de buurt vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei leuke restaurants in de buurt, maar ook een racebaan, een casino en leuke winkels. Een prima hotel dus waar je kunt verblijven.

Er zijn ook hotels die niet in Zandvoort zelf liggen, maar in plaatsen die redelijk in de buurt liggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf in Wijk Aan Zee of Lisse. Ook hier kun je prima een hotel boeken en deze plaatsen hebben een goede verbinding met Zandvoort.

Zorg hoe dan ook dat je op tijd boekt. Vooral tijdens het hoogseizoen kan het erg druk zijn en het is natuurlijk zonde als je toch in een ander hotel moet overnachten dan waar je in eerste instantie wilde slapen. Hotels kunnen overigens in het hoogseizoen wel iets duurder zijn, dus soms is het raadzaam om net buiten het hoogseizoen naar Zandvoort te gaan.

Afbeelding: Flickr account harcoratgers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021