Excite

Hotels in Zürich: snel boeken!

Zwitserland is een van de mooiste Europese vakantielanden. Het prachtige berglandschap, de open cultuur, de prachtige natuur en de vriendelijke mensen maken het tot een zeer aantrekkelijke keuze. Bovendien kun je in Zwitserland nog volop genieten van luxe verwennerij, in de vorm van bijzondere hotels. Wij laten je zien van welke keuze in Zürich je in ieder geval geen spijt gaat krijgen!

Het eerste is direct een van de meest bekende hotels van Zürich, namelijk Central Plaza. Dit is echt een prachtig hotel dat klasse uitstraalt. De inrichting, de faciliteiten en de kamers geven je direct het gevoel dat je thuis bent. Het hotel heeft ruime lounges, een heerlijk restaurant en natuurlijk ook een pianobar. Het hotel ligt midden in de stad, dichtbij de populairste winkelstraat en verschillende musea. Natuurlijk kun je hier ook gebruik maken van de verschillende fitnessfaciliteiten.

Een andere uitstekende keuze is Hotel Glärnischhof. Dit hotel ligt eveneens in het midden van de stad, lekker dichtbij het congresgebouw, de muziekhal en natuurlijk de Zürichsee. Dit hotel is de perfecte keuze voor mensen die hun vakantie willen gebruiken om wat werk in te halen of aan zichzelf te werken: je kunt hier gebruik maken van een speciaal fitnesscentrum en overal is wifi. Je kunt bovendien lekker eten in het restaurant of de bar. De specialiteiten zijn de Italiaanse kaart en visgerechten. Maar als je net aankomt, geniet dan eerst even van het gratis verse fruit, mineraalwater en de krant die je in je kamer opwachten!

Afbeelding: Flickr account aforero

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020