Excite

Boek hotels in Kaapstad

Kaapstad is één van de hoofdsteden van Zuid-Afrika en is met haar vele bezienswaardigheden, waaronder de Tafelberg, een zeer geschikte vakantiebestemming. Er zijn diverse hotels in Kaapstad waar je de nacht door kunt brengen.

Budgethotels in Kaapstad

Wie op zoek is naar een degelijk en toch betaalbaar hotel is goed op zijn plek in het Tulip Hotel Conference Centre Kaapstad. Dit hotel bevindt zich op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en beschikt over eenvoudige hotelkamers met airconditioning en een bad. Hotel the Fountains is een zeer geschikt hotel voor mensen met een kleiner budget die toch enige luxe wensen. Dit betaalbare hotel beschikt namelijk over een fitnesscentrum, zwembaden en een sauna.

Luxe hotels in Kaapstad

Het luxe hotel Cape Grace bevindt zich in een gebied met verscheidene bezienswaardigheden. Het hotel is op zichzelf ook al een bezienswaardigheid, met een eigen bibliotheek, een uitgebreide spa, een wellnesscentrum en meerdere luxe zwembaden. Ook hotel the Table Bay biedt haar gasten niets dan luxe. Met name het uitzicht op de haven is een lust voor het oog.

Hotels met excursies in Kaapstad

Er is heel veel leuks te beleven en te zien in Kaapstad. Veel hotels bieden daarom speciale hotelarrangementen met excursies aan. Met name hotel Cape Town Ritz en Elements – the Lodge vormen een ideale uitvalsbasis voor verscheidene excursies. Zo kun je vanaf het Cape Town Ritz hotel onder andere de Tafelberg en Robbeneiland bezoeken. Elements – the Lodge biedt diverse excursies aan, maar verhuurt ook auto’s en sportmaterialen zodat je de omgeving van Kaapstad op eigen gelegenheid kunt ontdekken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021