Excite

Hotels Kaprun: de beste keuze

Het is onder Nederlanders misschien nog niet het meest bekende vakantieoord, maar toch weet Kaprun in Oostenrijk zowel in de zomer als in de winter meer dan genoeg vakantiegangers te trekken. Kaprun is met name ideaal voor een lekkere skivakantie: je hebt hier verschillende bergen met uitdagende pistes. En ’s avonds? Dan check je gewoon in bij een van de vele hotels!

Kaprun ligt in een erg toeristische streek, dus zelfs als je geen hotel in het plaatsje zelf kunt vinden, is er wel iets in de buurt. Een aanrader is in ieder geval wel in Kaprun zelf: het Alpen-Wellnesshotel Barbarahof. Zoals de naam al zegt is dit een hotel waar je echt volop kunt genieten. Het is het enige viersterrenhotel in Kaprul en ligt op een centrale plek. Bovendien schijnt hier regelmatig de zon, ook erg lekker.

Als je lekker wilt ontspannen, ben je ook aan het juiste adres bij Aparthotel Waidmannsheil. Dit hotel heeft een spa met een sauna en biedt mooie kamers die elegant ingericht zijn. Uiteraard met eigen badkamer! Je hoeft maar een minuutje te lopen naar de skibus. Vervolgens ben je binnen het kwartier op de meeste skigebieden.

Hotels in Kaprun kunnen wel snel volgeboekt zijn, dus het is zeker aan te raden om je kamer op tijd te boeken. Doe dit via internet of telefonisch, net wat je beter past. Ga je met meerdere mensen? Kijk dan of je voordelig een hut of appartement kunt huren. Dat is veel gezelliger en bovendien vaak net zo voordelig. Kijk ook of je ontbijt wel inbegrepen is, dan weet je waar je rekening mee moet houden!

Afbeelding: Flickr account bortescristian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020