Excite

Hotels in Keulen in de aanbieding!

Ben je zowel op zoek naar hotels in Keulen als een aanbieding, lees dan de volgende alinea's nauwgezet door.

Het Duitse Keulen is voornamelijk bekend van zijn beurzen, het jaarlijks terugkerende carnaval en de sfeervolle markten. Wanneer je de stad bezoekt, kun je de eeuwenoude Dom bekijken maar ook allerlei musea bezoeken. Daarnaast kun je 's avonds genieten van de gezelligheid in een van de vele cafés en restaurants waar het traditionele Kölsch bier wordt getapt.

Het Cologne City Hotel (3 sterren) ligt centraal in Keulen en op loopafstand van enkele bezienswaardigheden. Een kamer is hier te boeken vanaf €17,50 per persoon per nacht, waarbij er keuze is tussen een eenpersoons-, standaard- en een driepersoonskamer. Bovendien kent dit hotel vroegboekkorting, hetgeen enkele euro's per nacht kan schelen. Het hotel A&O Köln Neumarkt (2 sterren) ligt eveneens in het centrum van deze Duitse metropool. Vanaf 21 euro per persoon per nacht kun je hier overnachten. Iedere ochtend kun je beginnen met een vers ontbijt en tevens heeft dit hotel een eigen restaurant. Wanneer je geen hotel in het drukke centrum van Keulen zoekt, is Hotel Clostermanns Hof (4 sterren) wellicht een optie. Dat hotel ligt vlak bij de metropool en kent een shuttle-service die je, tegen betaling, naar de binnenstad brengt. Vanaf 22,50 per persoon per nacht kun je hier overnachten en er zijn enkel tweepersoonskamers te boeken. Bovendien kent dit hotel interessante aanbiedingen. Je krijgt bijvoorbeeld gratis een dag extra wanneer je drie nachten boekt!

Overnachten in Keulen hoeft dus niet duur te zijn en al de bezienswaardigheden maken van een bezoek aan deze stad een onvergetelijke ervaring.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021