Excite

Hotels in Kopenhagen? Kijk in het centrum!

Genieten van een prachtig historisch centrum, struinen door de sfeervolle Nyhavn en je weer even kind voelen in het beroemde pretpark Tivoli. Een stedentrip naar Kopenhagen is een ideale keuze om er vlakbij Nederland even tussenuit te gaan. Geschikte hotels in Kopenhagen, in het centrum en daarbuiten, vind je op het internet.

Als je hotels zoekt in Kopenhagen en in het centrum wilt overnachten dan surf je naar websites zoals Booking.com en Expedia.nl. Op deze sites vind je een overzicht van de beschikbare locaties en de scherpe aanbiedingen. Extra handig zijn de reacties die eerdere bezoekers hebben achtergelaten. Zij geven je gratis informatie over de hygiëne in het hotel, de ligging, het personeel en de faciliteiten. Zo kan je met een gerust hart op vakantie gaan.

Hotel de Nord ligt in het centrum van Kopenhagen en zit in een historisch gebouw uit 1883 gevestigd. Het is een ideale uitvalsbasis om Kopenhagen te verkennen en kamers worden aangeboden vanaf 75 euro. Het hotel ligt op honderd meter afstand van het centraal station en op loopafstand van Tivoli en de winkelstraat Strøget. De kamers zijn inclusief ontbijtbuffet en twee openbare parkeergarages vind je nabij.

Hotel Maritime zit in hetzelfde prijssegment en bevindt zich in de omgeving Amalienborg - Nyhavn van Kopenhagen. Het hotel ligt vlakbij het Koninklijk Deens Theater, de Frederikskerk en diverse paleizen. Je krijgt iedere ochtend een gratis ontbijt en het meertalige personeel helpt je met routebeschrijvingen en het zoeken van excursies. Daarnaast is er een gratis draadloze internetverbinding en een wasserij.

De bezienswaardigheden van Kopenhagen bereik je het snelst met de metro of de bus. Voor meer informatie over de stad en het centrum kijk je op Visitdenmark.com of Visitcopenhagen.com. De beste manier om naar Kopenhagen te reizen is per auto of per vliegtuig. Voor goedkope vliegtickets surf je naar Worldticketcenter.nl en Cheaptickets.nl.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019