Excite

Veel keuze uit hotels in Los Angeles

Los Angeles is de op één na grootste stad van de Verenigde Staten en herbergt diverse hotels. Los Angeles, ook wel de stad der engelen genoemd, kent verscheidene bezienswaardigheden, waardoor een goed hotel om af en toe tot rust te komen geen overbodige luxe is. Hier kom je even bij van de drukte van de stad.

Budgethotels in Los Angeles

Los Angeles is een vrij dure stad. Gelukkig zijn er genoeg betaalbare en tegelijkertijd degelijke hotels in Los Angeles te vinden. Zo kun je voor enkele tientallen euro’s al overnachten in het Saharan Motor Hotel, in een eenvoudige hotelkamer met comfortabel bed en eigen sanitair. Het Best Western Dragon Gate Inn is een hotel dat zich in het centrum van Los Angeles bevindt en van alle gemakken is voorzien. Zo tref je er onder andere een beautysalon, een kapper en een fitnesscentrum aan.

Luxe hotels in Los Angeles

Voor wie op zoek is naar wat meer luxe is hotel Four Seasons het overwegen waard. Dit hotel is omringd met bezienswaardigheden, zoals het museum van de academie voor filmkunst en –wetenschap. Hotelgasten hebben keuze uit twee restaurants en kunnen helemaal tot rust komen in de uitgebreide spavoorzieningen en de hoteltuin.

Designhotels in Los Angeles

Los Angeles kent vele designhotels, zoals Hotel Figueroa, dat in Marokkaanse stijl uitgevoerd is. In dit hotel ben je verzekerd van overnachten en dineren in de sfeer van de oude Berbers. Hotel Standard Downtown is een modern hotel met strak en trendy ingerichte hotelkamers. Zeker uitgaansliefhebbers zullen zich helemaal op hun plek voelen in dit hotel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021