Excite

Hotels Nieuwpoort

Nieuwpoort is een vestingstad in de provincie Zuid-Holland. Vestingsteden zijn steden die in de 15e tot en met de 18e eeuw versterkt werden met wallen, bastions en grachten. Dit om de inwoners te beschermen tegen aanvallers. In Nederland is een klein aantal van die steden nog duidelijk te herkennen, waaronder Nieuwpoort.

Kom daarom eens een kijkje nemen in Nieuwpoort, één van de kleinste vestingsteden in Nederland, gelegen in Zuid-Holland aan de rivier de Lek. Als je van plan bent om in Nieuwpoort te overnachten, kijkt dan op booking.com, expedia.nl of hotelspecials.nl om een hotel te zoeken.

Op booking.com staan een aantal aanbevolen hotels in Nieuwpoort. Op nummer één staat gastenverblijf De Arend. Met 112 beoordelingen is het eindcijfer van dit hotel een 9,1. Een fantastisch hotel, aldus de bezoekers. De Arend heeft drie unieke kamers in het historische centrum van Nieuwpoort en bevindt zich vlakbij de markt en de tramhalte. Elke kamer heeft een woonkamer en een badkamer. Het ontbijt is een buffet, wat ook in de tuin genuttigd kan worden. Je verblijft in De Arend vanaf 85 euro per persoon per nacht.

Op hotelspecials.nl vind je actuele aanbiedingen. Op dit moment staan er twee aanbiedingen voor hotels in Nieuwpoort op hotelspecials. Namelijk de hotels Cosmopolite en Ter Zilte, twee van de bekendere hotels in Nieuwpoort. Respectievelijk verblijf je hier, mits de aanbieding geldig is, vanaf 42,50 en 45 euro per persoon per nacht. Beide hotels bevinden zich in het centrum van Nieuwpoort.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Sophie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021