Excite

Aantrekkelijke hotels in Nijmegen centrum

Je hoeft niet eens goed te zoeken om veel mooie hotels in Nijmegen centrum tegen te komen. Maar wat is nu het beste hotel? Waar betaal je het minste en krijg je het meeste? Of waar zit je het dichtst bij de belangrijkste bezienswaardigheden? Wij zochten het voor je uit!

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Als het gaat om hotels in Nijmegen centrum, dan kom je bijna niet dichterbij het centrum als in het Mercure Hotel Nijmegen Centre. Dit hotel heeft vier sterren en ligt midden in het centrum. De kwalificatie van vier sterren blijkt niet alleen uit de voorzieningen en het mooie pand, maar ook uit de comfortabel ingerichte kamers. Deze kamers zijn onder meer voorzien van een minibar, tv, telefoon, douche, toilet, bad, föhn en airco. Wil je er even op uit? Dan ben je snel bij het Kronenburgerpark, de historische Romeinse resten die in de buurt te vinden zijn en natuurlijk het Nijmeegs Volkenkundig museum.

Amrâth Belvoir

Aan de rand van het historische centrum is ook een prachtig hotel te vinden, het Amrâth Belvoir. Dit hotel heeft eveneens vier sterren en dat blijkt onder meer uit de fijn ingerichte kamers en de diverse voorzieningen. Het hotel heeft bijvoorbeeld een eigen verwarmd zwembad en een sauna. Ook beschikt het over een café/restaurant waar je eigenlijk altijd wel terecht kunt. Hoewel dit hotel midden in het centrum ligt, kun je direct naast het hotel parkeren. Gratis parkeren kan ook op slechts één kilometer wandelafstand. Een tweede schitterende hotelkeuze dus als je in no time bij de belangrijkste bezienswaardigheden wil zijn!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021