Excite

Leukste hotels in Nijmegen omgeving

Een weekend Nijmegen is een echte aanrader; de stad is gezellig, mooi en nog redelijk onontdekt. Je kunt hier dus ook prima uitrusten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je verveelt. Je zoektocht naar een geschikt hotel hoeft niet lang te duren, want wij hebben vast een paar leuke hotels in Nijmegen omgeving voor je uitgezocht.

Het eerste hotel is een viersterrenhotel aan de rand van Molenhoek, een plaatsje in Gelderland dat weer inde buurt ligt van Nijmegen. Het gaat om het Van der Valk Hotel Nijmegen - Molenhoek. Dit hotel staat vooral bekend om haar gastvrijheid en service. Je kunt hier lekker eten, drinken, maar ook slapen. De kamers zijn allemaal voorzien van onder meer tv, telefoon, video, kluis, badkamer met bad en zelfs een broekpers. Dankzij de gunstige ligging kun je vanuit het hotel verschillende uitjes ondernemen. Denk aan een tripje naar de Mookerplas of Reichswald in Duitsland. Shoppen doe je natuurlijk in Nijmegen zelf.

Een andere topper als het gaat om hotels in Nijmegen omgeving is Golden Tulip Val Monte, een viersterrenhotel in Berg en Dal. Dit hotel ligt midden in de prachtige natuur. Je kunt hier elk moment van de dag genieten van een hapje en een drankje en prachtig uitzicht. Alle kamers zijn goed verzorgd en beschikken onder meer over gratis WiFi, een badkamer met bad of douche, een bureau, een telefoon en een flatscreen tv. Wandelen is één van de meest beoefende bezigheden in deze omgeving. Fietsen of lekker Nijmegen bezoeken is natuurlijk ook een optie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021