Excite

Hotels in de omgeving van Valkenburg

Hotels in de omgeving kun je gemakkelijk via internet vinden. Op sites als hotelspecials.nl kun je accommodaties met elkaar vergelijken, recensies van eerdere gasten raadplegen en bovendien meteen jouw keuze boeken.

Valkenburg en omgeving

Valkenburg is een stad in Zuid-Limburg en heeft een sterk toeristisch karakter. Vooral in de nabije omgeving van deze Limburgse stad zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je de bekende mergelgroeven verkennen, maar ook een van de eeuwenoude kastelen bezoeken. Daarnaast zijn er in Valkenburg zelf veel eet- en drinkgelegenheden gevestigd waar je zeker zult vermaken!

Hotels in de omgeving van Valkenburg

Op ongeveer veertien kilometer van Valkenburg ligt Maastricht, de hoofdstad van Limburg. In deze stad bevindt zich het Amrath Grand Hotel de l'Empereur. Deze accommodatie is omringd door gezellige terrassen en dito boetiekje. Daarnaast zijn de hotelkamers stijlvol ingericht en voorzien van draadloos internet en een eigen badkamer.

In het Zuid-Limburgse dorpje Heijenrath, op ongeveer zeven kilometer van Valkenburg, ligt het Best Western Hotel Slenaken. Vanaf het terras van dit hotel kun je geweldig uitkijken over karakteristieke dorpjes en valleien. In de nabije omgeving van Heijenrath zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgestippeld, maar je kunt uiteraard ook Valkenburg bezoeken.

In het meeste zuidelijke dorpje van Nederland Slenaken bevindt zich het Hotel Restaurant Slenaker Vallei. Dit driesterrenhotel beschikt over achttien kamers die stuk voor stuk zijn voorzien van een telefoon en een badkamer. Bovendien kan de dag begonnen worden in de ontbijtzaal van de accommodatie.

Middenin een van de mooiste dalen van Limburg is het Hotel Restaurant Landgoed Schoutenhof gevestigd. Deze accommodatie ligt op ongeveer zeven kilometer van Valkenburg en vormt een ideaal uitgangspunt om het Limburgse landschap te verkennen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020