Excite

Hotels op het Spaanse eiland Mallorca

Mallorca heeft voor iedereen wel iets te bieden. Er is prachtige natuur zoals rotslandschappen en bossen. Centraal op het eiland vind je de hoofdstad Palma de Mallorca. Ook zijn er talloze witte stranden waar je heerlijk kunt bijkomen.

Mallorca heeft veel hotels. Deze zijn het gehele jaar geopend, zodat je er zowel in de zomer als in de winter prima heen kunt. Er zijn veel luxe hotels voor mensen die echt volledig willen ontspannen. Maar ook heb je er eenvoudigere hotels.

Zo heb je bijvoorbeeld het hotel Orleans Garden. Dit hotel ligt op ongeveer 100 meter afstand van het strand in een omgeving met pijnbomen. Het hotel heeft bijzondere faciliteiten, zoals bijvoorbeeld meerdere zwembaden en restaurants. Je kunt er prima verblijven. Een ander hotel dat de moeite waard is, is Santa Ana. Dit is een middenklasse hotel. Het hotel is gebouwd in 1963 en gelegen direct aan het strand. Er zijn zwembaden en je kunt er prima ontbijten.

Bedenk vooraf altijd goed waar je heen wilt en waar je ongeveer op Mallorca wilt verblijven. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de verschillende hotels en de prijzen ervan. Houd er rekening mee dat hotels tijdens het hoogseizoen een stuk duurder zijn dan daarbuiten. Het kan dus heel erg schelen om net buiten het hoogseizoen naar het eiland te gaan.

Afbeelding: Flickr account aplumb

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020