Excite

Hotels Op Waddeneiland Terschelling

Terschelling heeft meerdere hotels waar je kunt overnachten. Er zijn zowel goedkope hotels als dure hotels. Ook zijn er vrij kleine familiehotels, maar kun je ook in de wat grotere hotels overnachten. Zo is er dus een breed aanbod en voor iedereen is er wel iets te vinden dat bij ze past.

Zo heb je bijvoorbeeld Sandton Hotel Paal 8, dat op het strand gelegen is. Er is een zwembad en een sauna en je kunt er prima verblijven. Ook heb je Hotel Bornholm Terschelling, dit is een geheel vernieuwd hotel waarbij je de nodige luxe kunt verwachten, zoals een sauna en Turks Stoombad. Het hotel is tevens goed gelegen, zodat je de mooiste plekken van Terschelling goed kunt bereiken.

Hotel Caracol ligt in bij de haven van Terschelling, in het Westen van het eiland. Er zijn ook enkele winkels in de buurt. Naast de vuurtoren Brandaris vind je één van de oudste hotels van het eiland, namelijk hotel NAP. Het hotel heeft ook een café en een restaurant.

Als je een hotel op Terschelling wilt is het raadzaam vooraf al te reserveren. Terschelling is erg toeristisch en hotels zijn snel volgeboekt. Wees er dus op tijd bij, zodat je verzekerd bent van een kamer. Zeker in het hoogseizoen kan het anders lastig worden nog een kamer te vinden.

Afbeelding: Flickr account lucasdevries

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018