Excite

Hotels Parijs: een wereldstad aan je voeten

Hoewel het er soms op lijkt dat alles in Europa in het niet valt bij bijvoorbeeld Amerika of het snel opkomende Azië, kent ons continent ook wel een aantal steden en bezienswaardigheden die wereldwijd bekend zijn. Zo’n stad is bijvoorbeeld Parijs, dé modestad van de wereld. Wie één van de hotels in Parijs boekt, zal merken dat de wereld praktisch aan zijn of haar voeten ligt!

In Parijs gebeurt van alles: arm en rijk leven hier door elkaar heen, grote kunstenaars zijn hier geboren, terwijl kleine kunstenaars hun best doen om hier door te breken. Toeristen bezoeken de bezienswaardigheden, terwijl de echte Parijzenaren juist nieuwe bezienswaardigheden zoeken. Parijs leeft altijd, er is hier altijd iets te doen.

Een weekendje of weekje Parijs moet je daarom ook echt een keer gedaan hebben. En gelukkig is dat niet moeilijk, want je kunt er met de auto, trein of met het vliegtuig heen en het boeken van hotels kan gewoon via internet. Hotels in Parijs zijn er in verschillende soorten en maten: van spotgoedkoop (vaak een hostel of herberg) tot stinkend duur (de hotels waar sterren in verblijven). Natuurlijk is er ook nog een middenrange, voor mensen die wel graag comfortabel willen overnachten, maar ook niet té diep in de buidel willen tasten.

Ben je op zoek naar een leuk hotel in de stad? Kijk dan op internet of je leuke aanbiedingen ziet en laat je keuze ook afhangen van de reviews van anderen. Treur echter niet als je hotel tegenvalt; de stad zal dat nooit doen!

Afbeelding: Flickr account innusa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021