Excite

Goedkope hotels in Renesse

Goedkope hotels in Renesse vind je in een mum van tijd op internet. Je kunt bijvoorbeeld op sites als hotelspecials.nl en booking.com aanbiedingen met elkaar vergelijken en de oordelen van eerdere gasten doornemen. Meestal kun je daarnaast de accommodatie van jouw keuze direct boeken!

Renesse: moderne badplaats

Renesse is een dorp op het Zeeuwse Schouwen-Duivenland. Vanaf het begin van de twintigste eeuw is Renesse een badplaats die jaarlijks wordt bezocht door talloze toeristen. Hoewel dit dorp de naam heeft vooral een toeristenplaats voor jongeren te zijn, is er de laatste jaren hard gewerkt aan de omvorming tot een volwaardige familiebadplaats. Naast het feit dat er veel authentieke cafés en restaurants zijn te vinden in Renesse, kunnen cultureel onderlegde bezoekers bijvoorbeeld ook het oude Slot Moermond bezoeken.

Hotels in Renesse

Achter brede duinen en een prachtig strand is het Badhotel Renesse gevestigd. Deze accommodatie beschikt over veertig comfortabele kamers die stuk voor stuk zijn voorzien van diverse moderne faciliteiten. Daarnaast is er in dit hotel een restaurant en een gezellige pub te vinden.

Het Hampshire Inn - ArcHotelZeeland bevindt zich in het centrum van Renesse. Binnen een kwartier ben je bovendien in de duinen en ook de stad Middelburg is gemakkelijk te bereiken. De kamers van dit hotel zijn standaard voorzien van eigen badkamer en zijn daarnaast ruim ingericht.

Het Pension de Herberg ligt eveneens in het centrum van deze Zeeuwse badplaats. Deze accommodatie beschikt over acht eenvoudige kamers en het is tevens mogelijk om een familiekamer te reserveren. Dit pension heeft geen eigen restaurant, maar in de nabije omgeving zijn er voldoende eetgelegenheden te vinden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020