Excite

Hotels rond de stad Brussel

Het is gemakkelijk om via internet hotels rond Brussel te vinden. Op diverse sites worden verscheidene aanbieders met elkaar vergeleken en bovendien kun je meteen jouw keuze boeken.

Brussel: een bijzondere hoofdstad

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar wordt ook dikwijls als de ´hoofdstad van Europa´ beschouwd. De stad bestaat eigenlijk uit negentien gemeenten, die tezamen het Hoofdstedelijk Gewest vormen. In Brussel zijn veel bezienswaardigheden te vinden. De Grote Markt en het stadhuis zijn een bezoek meer dan waard, maar je kunt bijvoorbeeld ook de Triomfboog die Leopold II liet bouwen bekijken. Daarnaast biedt de Belgische hoofdstad een levendig uitgaansleven en voldoende keus uit cafés en restaurants.

Hotels rond Brussel

Het Campanile Brussels Airport ligt vlakbij de luchthaven en op ongeveer tien kilometer van het centrum van de stad. Je kunt overnachten in een van de 59 moderne en comfortabele kamers en bovendien in het restaurant van dit hotel al kennismaken met de Brusselse gastronomie.

De studioflats van Budget Flats Brussel bevinden zich in de gemeente Anderlecht; ongeveer zeven kilometer vanaf hartje Brussel. Met het openbaar vervoer ben je in een mum van tijd op de Grote Markt, maar in de omgeving van dit hotel zijn ook voldoende eetgelegenheden.

In het dorpje Sint-Genesius-Rode ligt Residence Brussels South. Dit hotel beschikt over 75 comfortabele kamers, waar je tegen een schappelijke prijs kunt overnachten. Bovendien kun je je dag beginnen met een ontbijt in de ontbijtzaal van het hotel.

Het Campanile Brussels Vilvoorde ligt op ongeveer 10 kilometer van de Belgische hoofdstad; met de auto of de trein ben je redelijk snel in het centrum van Brussel. De kamers in dit hotel beschikken tevens over een bureau, zodat er ook gewerkt kan worden wanneer dat nodig mocht zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020