Excite

Goedkope hotels op Sardinië: zo gevonden!

Goedkope hotels op Sardinie heb je via internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je hier in alle rust de oordelen van eerdere gasten doornemen. De accommodatie van jouw keuze kun je bovendien meteen boeken!

Sardinie: Italiaans eiland in de Middellandse Zee

Sardinië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee waarop ruim anderhalf miljoen mensen wonen. De hoofdstad van dit eiland is Cagliari, dat in het zuiden van Sardinië ligt. Andere belangrijke plaatsen zijn onder meer Nuoro en Sassari. De geschiedenis van dit Italiaanse eiland gaat al ruim twee eeuwen terug. Op Sardinië is dan ook zeker op cultureel gebied veel te zien. Bezoek bijvoorbeeld in een van de grote steden de prachtige kathedralen of de oude amfitheaters. 's Avonds kun je uiteraard genieten van typische streekgerechten en lekkere wijnen.

Hotels op Sardinië

Op dertien kilometer van Cagliari ligt het Qt Hotel. Deze accommodatie beschikt over moderne kamers die onder meer zijn voorzien van airconditioning, gratis draadloos internet en een balkon. Op het terrein van dit hotel zijn tevens tennisbanen en een restaurant te vinden.

In het hart van Cagliari, vlakbij de oude haven en een groot station, bevindt zich Hotel Italia. Vanuit dit hotel ben je in een mum van tijd in vrijwel ieder deel van deze mooi stad. De kamers zijn bovendien schoon, comfortabel en ruim.

Op ongeveer twee kilometer van het historische centrum van Alghero, een stad in het westen van Sardinië, is het Hotel Gardenia Casa Vacanze te vinden. Elk appartement in deze accommodatie beschikt over een kitchenette en een badkamer. De bus naar de stad stopt bovendien vlak voor de deur van het hotel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021