Excite

Hotels in Australisch Sydney

Sydney, de grootste en oudste stad in Australië, is een ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan de diverse bezienswaardigheden die deze stad aan de Tasmanzee kent. Er zijn diverse hotels in Sydney te vinden, van zeer eenvoudige tot erg luxe en bijzondere hotels.

Goedkope hotels in Sydney

Formule 1 Sint Peters is een eenvoudig hotel dat op slechts tien minuten rijden van de luchthaven van Sydney gelegen is. De hotelkamers zijn degelijk en betaalbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Het Cambridge Hotel Sydney bevindt zich op loopafstand van diverse bezienswaardigheden, waaronder de Sydney Opera House en het Jewish Museum. Het hotel beschikt over een businesscentrum en diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een binnenzwembad.

Luxe hotels in Sydney

Wanneer je van wat meer luxe en gemak houdt, is Hotel Sheraton on the Park een aanrader. Dit hotel, dat zich met name op zakenmensen richt, beschikt over een eigen fitnessruimte, een binnenzwembad met sauna en whirlpool en een spa. Ook het Hotel Marriott Sydney Harbour is het boeken waard. De ruime kamers beschikken allen over een televisie en een heuse wekservice.

Bijzondere hotels

Voor een zeer aparte slaapbeleving ga je naar Hotel Establishment. Dit hotel met kingsize bedden biedt haar gasten het beste van het beste op het gebied van de technologische snufjes. Zo is iedere hotelkamer uitgerust met een iPad2, een BOSE geluidsset en een Apple televisie. Voor een echte ‘room with a view’ ga je naar Hotel Sebel Pier One, waar een deel van de kamers een prachtig uitzicht over de haven biedt. Het hotel beschikt verder over een whirlpool en barbecue mogelijkheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021