Excite

Mooie hotels in Utrecht centrum

Een weekendje weg in eigen land is een echte aanrader: je bent er even tussenuit, ziet je eigen land eens van een heel andere kant én je kunt zowel de reistijd als de kosten een klein beetje in de hand houden. Omdat je flink bespaart op reiskosten, mag je jezelf natuurlijk wel verwennen met een verblijf in een luxehotel. Wij zetten de mooiste hotels in Utrecht centrum voor je op een rijtje.

Grand Hotel Karel V

De naam zegt het eigenlijk al: een Grand Hotel, een prachtig hotel. Grand Hotel Karel V ligt in het hartje van het historische centrum van Utrecht. Het pand waarin het hotel gevestigd is, stamt al uit de 14e eeuw. Door de eeuwen heen is het omgebouwd tot een prestigieus hotel, voorzien van alle faciliteiten. Bezoekers vinden in hun kamer onder meer telefoon, televisie, minibar, kluis, airco, een luxe badkamer en natuurlijk internet. Daarnaast kun je gebruik maken van een stoombad, een solarium, een fitnessruimte of het zwembad.

Carlton President

Als je de stad snel in wil, maar tijdens je verblijf ook de nodige ontspanning wil beleven dan ga je voor een verblijf in het Carlton President hotel. Dit viersterrenhotel is helemaal ingericht op wellness en beschikt onder meer over een fitnessruimte, een whirlpool, een Turks stoombad, sauna en zelfs een solarium. Ook biljarten kan hier in een aparte kamer. Het leuke van dit hotel is dat het niet alleen aan het centrum van Utrecht ligt maar ook in de buurt van het dorpje Maarssen. Een uitstapje naar een mooi kasteel is dus snel gemaakt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020