Excite

Hotels in Utrecht en omgeving

Utrecht is qua inwonersaantal de vierde stad van Nederland. Het stadshart heeft genoeg te bieden wat betreft lekker eten, shoppen, cultuur en historie. Voor wie wat rustiger aan wil doen, is de omgeving van Utrecht ook zeker aan te raden. Zo kun je ontspannen genieten van de groene omgeving.

Overnachten in de stad Utrecht

In het historische centrum bevindt zich het Grand Hotel Karel V, dit veertiende-eeuwse pand is omgetoverd tot een luxehotel. Deze accommodatie wordt aanbevolen door hotelspecials.nl om in luxe uit te rusten van je stedentrip. In het centrum van Utrecht ligt ook het NH Utrecht, tevens een uitstekende uitvalsbasis om het stadshart van Utrecht te verkennen, zoals een wandeling rondom de Domtoren of shoppen in het Museumkwartier.

Overnachten in de omgeving van Utrecht

Aan de rand van de stad Utrecht en midden in het groene hart van Nederland, vindt men het Carlton President hotel. Na een heerlijk dagje fietsen door de mooie natuur kun je gebruik maken van de welnessfaciliteiten van het hotel.

Achttien kilometer verwijderd van Utrecht ligt het Landgoed Woudschoten. Hier kun je genieten van 45 hectare Zeisterbos wat zich uitstekend leent tot boswandelingen en mountainbiken. Ook de kleine stad Zeist is de moeite waard om te verkennen en te dineren in één van de talrijke restaurants.

Hotels boeken op het internet

De genoemde hotels in Utrecht en omgeving zijn allemaal te boeken op hotelspecials.nl. Die site vermeldt tevens de klantenwaarderingen van voorgaande bezoekers om je zo een realistisch beeld te verschaffen van de accommodatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020