Excite

Hotels vlakbij Schiphol

In de omgeving van Schiphol zijn ontzettend veel hotels waar je kunt verblijven. In sommige gevallen kun je er voordelig parkeren voor een langere periode, wat een overnachting extra goedkoop maakt. De meeste hotels in de buurt van Schiphol hebben ook aangepaste tijden voor het ontbijt. Je kunt er al een ontbijtje krijgen rond 5 uur ’s ochtends. Ook hebben de meeste hotels een shuttleservice naar Schiphol en een speciale wekservice zodat je je niet verslaapt. Je moet natuurlijk wel vooraf aangeven dat je hier gebruik van wilt maken.

Veel hotels zijn binnen een half uur rijden van Schiphol vandaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om lange files en het risico dat je te laat op de luchthaven bent. Eventueel kun je zelfs nog op Schiphol zelf overnachten. Hier zijn kleine logés te vinden. Je hebt er doorgaans niet meer dan een kamer met een bed en wasbak. In sommige gevallen heb je ook nog een douche. Deze overnachtingsmogelijkheden worden voornamelijk gebruikt door mensen die moeten overstappen op Amsterdam. Ze kunnen dan even tot rust komen.

Als jij een hotel in de buurt van Schiphol wilt, kijk dan goed welke diensten ze bieden en wat de prijzen zijn. De prijzen kunnen namelijk enorm verschillen van elkaar.

Afbeelding: Flickr account xlibber

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020