Excite

Goedkoop overnachten in hotels voor 30 euro per nacht

Dankzij internet wordt het steeds gemakkelijker om een voordelige hotelkamer te vinden. Met de volgende websites vind je zeker aantrekkelijke overnachtingen in hotels voor (minder dan) 30 euro per nacht.

Hotels voor niet 30 maar 20 euro per nacht

Het kan ook nog goedkoper dan 30 euro. Op hotelaanbiedingen.nl kan een dagaanbieding rond de 20 euro liggen voor een nacht. Maar vind je hotels voor 30 euro per nacht een prima deal, klik dan op 'alle hotels voor €30'. Je kunt bijvoorbeeld naar het Swissotel in het Duitse Düsseldorf, Hotel Leopold in het Belgische Brussel of naar het Best Western Blue Square Hotel in ons eigen Amsterdam. Er is zelfs een viersterrenhotel in het Franse Straatsburg dat een hotelkamer inclusief ontbijt voor 30 euro per nacht aanbiedt. Het is alleen jammer dat je niet al te ver weg kunt boeken via deze website, want de bestemmingen gaan niet verder dan Duitsland.

Zoek in duizenden hotels voor maximaal 30 euro per nacht

Duizenden hotels voor 30 euro per nacht of zelfs minder kun je vinden via hotelspecials.nl. Ook hier kom je niet voorbij Frankrijk en Duitsland. Maar verder is het een prima website waarop je reviews van andere reizigers over de hotels kunt lezen en verschillende foto's van de hotels kunt bekijken. Wil je zoeken via deze website ga dan naar 'toon hotels', vul de gewenste plaats en aankomstdatum in en verfijn dan het resultaat naar '< €30'. Je kunt ook geen plaatsnaam invullen en je laten verrassen door de uitkomst.

Bied voor hotelkamers over heel de wereld

Wereldwijd zoeken naar hotelkamers kan via hotelkamerveiling.nl. Hier zijn geen vaste prijzen, maar bepaal je zelf tot hoever je wilt gaan. Wil je alleen maar boeken voor hotels van 30 euro per nacht dan bied je gewoon niet meer dan dat bedrag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020