Excite

Hotels in Wenen met 5 sterren - boek ze voordeliger met deze tips!

Hotels in Wenen met 5 sterren heb je zo gevonden. Een paar tophotels lichten we in dit artikel toe. Bovendien vertellen we je precies hoe je de laagste prijs betaalt voor een kamer in één van deze tophotels.

Het Ambassador Hotel in Wenen

Het Ambassador Hotel is zijn 5 sterren meer dan waard. Het begint al bij de locatie in hartje Wenen. De terrasjes, restaurants, winkels en bezienswaardigheden van Wenen zijn van hier uit gemakkelijk te bereiken. Het hotel zelf heeft ook een restaurant en je kunt roomservice bestellen. Even met de limousine erop uit? Huur er eentje bij de receptie. Het enige nadeel van dit hotel is dat het voor rolstoelgebruikers minder geschikt is.

Radisson BLU Style Hotel

Op 3 minuten lopen van winkelstraat de Kohlmarkt in Wenen vind je hotel Radisson BLU. Dit stijlvolle boetiekhotel verdient zijn 5 sterren met het aanbieden van een gratis minibar, het hebben van vriendelijk en servicegericht personeel, en vanzelfsprekend kamers waar je meer dan blij van wordt.

5 sterren voor minder: Radisson BLU Palais Hotel

Dit hotel is gemiddeld goedkoper dan de andere vijfsterrenhotels in Wenen. Het ligt aan de Ringstrasse van Wenen en hier biedt het fantastische kamers met gratis draadloos internet. Daarbij kun je heerlijk tot rust komen in de spa.

Hoe boek je 5 sterren voor een lage prijs?

Op booking.com en hotels.com vind je vaak leuke aanbiedingen voor onder meer bovenstaande hotels. Je kunt ook eens kijken op hotwire.com. Vergelijk de prijzen van de hotels op diverse websites, zodat je zeker weten nooit te veel betaalt. Daarna is het een kwestie van genieten van alle luxe in hartje Wenen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020