Excite

Genieten van hotels in Wenen

Zin in een weekend Wenen? Dat kunnen we goed begrijpen, want Wenen is een ontzettend mooie stad. Om je vast een beetje op weg te helpen, hebben we een selectie gemaakt uit de mooiste hotels in Wenen. Dan heb jij meer tijd om je op je vakantie voor te bereiden!

Tijdens een weekendje Wenen moet je eigenlijk niet te veel op de prijzen letten van hotels; je verblijft er maar een of twee nachten en als je dan kunt baden in luxe, waarom zou je het niet doen? Dat gevoel wordt versterkt als we kijken naar een van de mooiste hotels van Wenen: Hotel Sacher. Dit hotel ligt midden in het centrum, is ontzettend luxe en ademt die echte Weense sfeer. Van speciaal gebak tot het vriendelijke personeel; alles klopt aan dit hotel. Veel bekende sterren hebben hier al gelogeerd, van Koningin Elisabeth tot John F. Kennedy en van Boris Becker tot Mahatma Ghandi. Je bent hier in goed gezelschap.

Een andere klassieker die het eigenlijk altijd goed doet, is Hotel Astoria. Dit hotel geeft een duidelijke indruk van Wenen hoe het was aan het einde van de vorige eeuw: de luxe, de rust en de weelde waar de mensen in leefden. Het hotel ligt dicht bij belangrijke bezienswaardigheden, zoals de opera en het grote plein. Ook de levendige sfeer maakt dit hotel tot een echte trekpleister. Hier verblijven? Boek dan snel, want voor je het weet zit het vol!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020