Excite

Hotels in Wenen centrum

Tijdens een vakantie kan op allerlei manieren bezuinigd worden: kort gaan, niet naar het buitenland gaan, vliegen met een budgetmaatschappij of overnachten in een hostel. Soms gaat die bezuinigingsdrift ook ten koste van de ervaring of is het juist leuk om eens wat extra te doen. Dat kan als je een weekend naar Wenen gaat en in een van de mooie hotels in Wenen centrum verblijft. De kosten blijven dankzij de lengte van de trip overzichtelijk en jij krijgt de kans om Wenen op haar best te ervaren!

Historisch hoogtepunt

Als je zoekt naar luxehotels in Wenen centrum dan kom je automatisch uit bij Hotel Stefanie. Dit viersterrenhotel is het oudste hotel in Wenen en werd al in de 17e eeuw gestart. Het is een familiehotel en dat blijkt eigenlijk uit alles: de service is uitstekend en generaties achter elkaar doen hun best om elk verblijf tot een bijzondere ervaring te maken. Faciliteiten bij het hotel zijn onder meer draadloos internet, gratis parkeren, een kluisje voor kostbaarheden en een restaurant. Ook vind je hier een koffiehuis, een bar en een tuin met terras. Het hotel ligt dichtbij de Ringstrasse en het historisch centrum.

Dichtbij de winkels

Als je van winkelen houdt en zoekt naar hotels in Wenen centrum die daar een goede startplek voor zijn dan mag een verblijf in Hotel de France niet ontbreken. Dit klassieke vijfsterrenhotel ligt op loopafstand van de vele bezienswaardigheden die Wenen telt. Ook op loopafstand vind je het metrostation. Het hotel beschikt zelf over een internetcorner, een fitnessruimte, bar, twee restaurants en een lounge. Kamers zijn onder meer uitgerust met een gratis minibar, internetaansluiting en broekpers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021