Excite

Hotels in de muziekstad Wenen

Wenen is een prachtige stad, bekend van veel muzikanten als Mozart en Beethoven. Wil je naar deze stad? Zoek dan hotels in Wenen om te verblijven. Er zijn heel veel hotels waar je uit kunt kiezen.

Kies bijvoorbeeld voor Hotel Mozart. Alleen de naam al past bij het hotel. Het hotel is gelegen in het historische centrum van Wenen en je hebt dus alle bekende bezienswaardigheden op loopafstand. Er is ook een bar en restaurant in het hotel aanwezig.

Je kunt ook kiezen voor Hotel Baronesse. Dit hotel ligt in het noorden van het historisch centrum en op loopafstand van een tramhalte. De kamers zijn op traditionele wijze ingericht en hebben hierdoor een sfeervol uiterlijk. Er is een ontbijtbuffet beschikbaar in het hotel.

Hotel Nestroy Wien is een charmant hotel. Het ligt op ongeveer vijftien minuten lopen van het centrum, maar je kunt ook de tram pakken. Je moet dan twee haltes blijven zitten. Omdat je niet midden in het centrum zit met een hotel, heb je minder last van verkeer. Er is een sauna en fitnessruimte aanwezig. Ook is er een bar en een serre.

Wenen heeft natuurlijk veel meer hotels dan deze drie. Bedenk wat je ongeveer voor een hotel wilt. In welke buurt wil je zitten en welke faciliteiten vind je belangrijk? Misschien heb je ook een bepaald budget. Door hotels met elkaar te vergelijken, kun je ontdekken welk hotel goed bij je past en binnen je budget past.

(photo © uitdragerij)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020