Excite

Hotels in Wenen met vijf sterren

Wenen is een populaire toeristische bestemming en beschikt derhalve over talloze hostels en goedkope hotels. Maar je verkent deze voormalige keizerlijke residentie en huidige hoofdstad van Oostenrijk natuurlijk het best in stijl met een verblijf in een vijfsterrenhotel. Vind hier de mooiste hotels in Wenen met vijf sterren en maak een afgewogen keuze.

Je kunt de duurste hotels in Wenen vinden op het internet en het beste zoeken op websites zoals Booking.com, Wenen.nl en Viennafivestarhotels.com. De luxueuze hotels op deze websites hebben als voordeel dat zij zeer centraal gelegen zijn en over parkeergelegenheden beschikken. Je kunt je auto dus gewoon in de stad kwijt en hoeft deze niet op het vliegveld te laten staan.

Hotel Grand Wien

Hotel Grand Wien ligt op slechts drie minuten lopen van de Staatsopera van Wenen en de winkelstraat Kärntner Strasse. Het hotel biedt niet alleen luxueuze kamers, maar ook twee gastronomische restaurants aan. Daarnaast is er een businesscentrum, dakterras met een prachtig uitzicht over het monumentale Wenen en de Kavalier-bar.

Hilton Vienna Plaza

Het elegante Hilton Vienna Plaza ligt op enkele minuten lopen van het oude stadscentrum en staat bekend om zijn moderne design en duizend kunstwerken die door het hele gebouw verspreid staan. Het hotel heeft een fitnessruimte, sauna, jacuzzi (alle drie 24 uur per dag open), een restaurant en een Executive Lounge waar je iedere ochtend gratis kunt ontbijten en internationale kranten aantreft.

Hotel Imperial

Het luxe Hotel Imperial ligt in het centrum van Wenen aan de Ringstrasse. Het hotel werd in 1873 door keizer Franz Josef zelf ingehuldigd en beschikt over een beroemd restaurant. Voorts boek je een zeer luxueuze kamer en kom je tot rust in het wellness-centrum.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021