Excite

Hotels in Zeeland aan de kust

Hotels in Zeeland aan de kust

Er zijn in Zeeland veel hotels aan de kust. En dat is natuurlijk ideaal voor mensen die graag een weekend naar Zeeland willen om even helemaal te ontspannen. Er zijn veel plaatsen in de provincie die aan zee liggen en in al deze plaatsen vind je wel hotels aan de kust. Sommige hotels hebben zeezicht, andere zijn een paar honderd meter van het strand verwijderd. Hier vind je een paar voorbeelden van hotels, maar er zijn er uiteraard nog veel meer. Je kunt deze op internet vinden.

Badhotel Renesse

Dit hotel ligt in Renesse en is erg sfeervol. Het hotel ligt op wandelafstand van de zee en er zijn veel luxe kamers. Ook is er een verwarmd buitenzwembad, een solarium, een sauna en een Engelse pub. Gasten krijgen natuurlijk een heerlijk ontbijtbuffet.

Pension Bij de Molen

Pension Bij de Molen ligt in Wissenkerke en is een goedkope, maar sfeervolle accommodatie. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer. Ook is er een tv met dvd-speler. Ook voor kinderen zijn er veel voorzieningen beschikbaar. Je kunt er ook een halfpension boeken, erg handig voor gezinnen. Het hotel ligt 1,5 kilometer van het strand vandaan.

De Zilvermeeuw

De Zilvermeeuw is een gezellig en sfeervol familiehotel in Westerschouwen. Het ligt slechts vijfhonderd meter van het zandstrand vandaan en er is ook een bos erg dichtbij. Het hotel is dus geschikt voor mensen die bijvoorbeeld graag wandelen of die van natuur houden. Ook ligt het hotel erg dichtbij de Oosterscheldedam, met daar het attractiepark Neeltje Jans.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020