Excite

Hotelweek: Goedkope overnachtingen in dure hotels

Vier- en vijf-sterren hotels zijn natuurlijk hartstikke leuk. Daar wil iedereen wel regelmatig in verblijven. Helaas zijn zulke hotels vaak onbetaalbaar voor de modale hotelbezoeker. De prijzen lopen regelmatig in duizenden euro's. De crisis heeft daar al aan gesleuteld, maar het blijven hoge prijzen. En terecht, want de service, de locatie en de kamers zijn vaak enorm luxe.

Om iedereen een kans te geven te genieten van de luxe van een duur hotel, is de HotelWeek in het leven geroepen. In januari 2010 kunnen mensen tegen een vaste lage prijs gebruik maken van een overnachting in een van de tweehonderd hotels die meedoen. Daar zitten een paar hele luxe bij, zoals Landgoed Duin & Kruidberg, Crowne Plaza Den Haag - Promenade, Château du Lac en Park Plaza Victoria Amsterdam. Echte tophotels voor een leuke prijs.

De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials, die op deze manier hopen veel mensen een kans te geven te genieten van hun favoriete hotel. Het feit dat de HotelWeek plaats vindt in januari, is ook niet zo vreemd. Dat is de maand dat hotels het vaak het rustigst hebben. Maar wees er snel bij, want reserveren kan alleen tussen 3 november en 12 november 2009.

Afbeelding: Flickr, albany_tim

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020