Excite

Huilen in een vliegtuig

Huilen in een vliegtuig, het klinkt niet erg gezond. Sommige mensen vinden vliegen zo eng, dat ze een traantje moeten laten. Anderen worden vooral geraakt door hetgeen zich op het kleine schermpje in de hoofdsteun voor hen afspeelt. Een luchtvaartmaatschappij heeft uitgezocht welke films echte tranentrekkers zijn.

Virgin Atlantic gaat zo ver, dat het voortaan een waarschuwing vertoont voorafgaande aan een huilfilm. Zo kunne passagiers zich alvast klaarmaken voor traantjes en bijvoorbeeld de zakdoekjes paraat houden.

Volgens een onderzoek van Virgin ervaart maar liefst 55% van de passagiers heftigere emoties tijdens een vlucht dan wanneer ze gewoon op de aardbodem aanwezig zijn. Van de mannen gaf 41% van de mannen toe wel eens te hebben gescholen onder een dekentje, zodat andere passagiers hun vochtige ogen niet zouden zien. Vrouwen pakken het een stuk subtieler aan en doen net alsof ze een vuiltje in hun ogen hebben, terwijl ze eigenlijk een traantje wegpinken.

Volgens Virgin Atlantic is Toy Story 3 de film die de meeste emotie teweegbrengt. Daarnaast heeft het bedrijf een top tien gemaakt, die hieronder te bewonderen is. Mocht je dus graag breed lachend aankomen, vermijd dan deze films.

De top tien huilfilms aan boord:

  1. Toy Story 3
  2. The Blind Side
  3. Eat Pray Love
  4. My Sister’s Keeper
  5. Seven Pounds
  6. Brokeback Mountain
  7. The Notebook
  8. Gran Torino
  9. Invictus
  10. Billy Elliott

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020