Excite

Een huis huur je in de Ardennen

Een huis huur je in de Ardennen, voor rust en privacy. Of je nu op zoek bent naar een luxevilla of een simpel vakantiehuisje. In de Ardennen heb je een ruime keuze aan vakantiewoningen. Ga je voor luxe dan heb je woningen met internet, een privézwembad, een jacuzzi en soms zelfs een sauna. Ben je juist op zoek naar een simpel vakantiehuisje, dan zijn de minste huisjes zelfs voorzien van de basisbenodigdheden zoals pannen, borden, bestek en extra lakens.

Prijzen

Ben je op zoek naar een weekend Ardennen of wil je er een aantal weken verblijven? De prijs hangt af van het type woning waar je naar op zoek bent en in welke seizoen je de vakantie boekt. Zo kan de prijs, in het hoogseizoen, wel dubbel zoveel zijn als in het voorseizoen. Voor toeristen uit Zweden en Noorwegen ligt de Ardennen op de vakantieroute naar het zonnige zuiden. Ze huren hier vaak een huis om even op adem te komen en weer door te reizen. Je kunt er het best  voor zorgen dat je tijdig boekt, want je zult begrijpen dat de goedkoopste huisjes het snelst vol geboekt zijn.

Activiteiten

De Ardennen is een mooi landschap met heuvels, bossen en rivieren. Je kunt er van alles beleven en eindeloos genieten. Bezoek plekken zoals La Roche, Durbuy, Dinant of Spa.  Die laatste plaats staat bekend om zijn bronnen met helende krachten die je helpen verlost te raken van lichamelijke klachten. Ga kajakken in één van de vele rivieren. Of trek je wandelschoenen aan en neem een wandeling in het ruime bosrijke gebied. Ardennen, je kunt je er niet vervelen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021