Excite

Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs vindt ieder jaar plaats in de Amsterdam RAI. Je kunt er dingen vinden die de vrouwen vooral zullen aanspreken, zoals alles op het gebied van koken, huishouding, vrije tijd, je woning, mode en beauty. Je kunt er de laatste nieuwe gadgets vinden en veel gratis producten krijgen of proeven. Op iedere dag van het evenement vinden er optredens plaats van bekende en minder bekende artiesten. Daarnaast kun je er deelnemen aan workshops of een modeshow bekijken.

Iedere dag tijdens het evenement zijn er andere dingen te doen. Zo kun je dus zelf uitkiezen wat het beste bij je past en de dag uitkiezen met de optredens of activiteiten die jouw voorkeur hebben.

Vanuit het hele land gaan er georganiseerde busreizen richting de Huishoudbeurs. Dit is voor veel mensen een stuk voordeliger dan zelf reizen. Ook kun je een speciaal kaartje kopen waarmee je entree tot de Huishoudbeurs krijgt én met de trein mee kunt. Voor veel mensen is dit een stuk voordeliger, omdat ze minder kosten maken voor een treinkaartje. Ook is het voordeliger om van tevoren je kaartje te bestellen via het internet, omdat je dan sowieso minder betaalt dan aan de dagkassa. De Amsterdam RAI is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het treinstation Amsterdam RAI is zo’n 300 meter lopen van de Amsterdam RAI.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021