Excite

Huur een auto in Frankrijk

Er zijn erg veel bedrijven in Frankrijk waar je een auto kunt huren. Sommige van deze autohuur bedrijven werken met elkaar samen, handig als je de auto ergens anders wilt inleveren dan waar je hem hebt opgehaald. Bijvoorbeeld als je een soort rondreis in Frankrijk wilt maken.

De meeste autohuur bedrijven vind je in de omgeving van grotere plaatsen in Frankrijk. Ook bij luchthavens en grote treinstations zijn veel autohuur bedrijven gevestigd. Een auto huren is hierdoor erg gemakkelijk.

De meeste bedrijven hebben de nieuwste modellen auto’s die je kunt huren. Ze rijden fijn en zijn vaak ook erg zuinig. Het huren van een auto is in Frankrijk erg gemakkelijk en in veel gevallen kun je vooraf al een auto reserveren. Je bent dan verzekerd van een specifiek type auto. Er zijn zelfs autohuur bedrijven die het verplichten dat je vooraf een auto reserveert. Reserveren is doorgaans erg gemakkelijk en kan via internet of telefonisch.

Prijzen zijn per bedrijf verschillend. Vergelijk de prijzen goed met elkaar, zodat je precies weet waar de auto’s het voordeligste zijn. Lees de voorwaarden ook goed, aangezien ook deze per bedrijf behoorlijk kunnen verschillen.

Afbeelding: Flickr account articpuppy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020