Excite

Huur een limousine en kom goed voor de dag!

Als je eens iets anders zoekt voor een feestje of andere gelegenheid, of je wilt op een originele manier mensen vervoeren dan kun je een limousine huren!

Er zijn tal van bedrijven die auto’s verhuren. Er zijn een stuk minder bedrijven die exclusieve auto’s verhuren, bijvoorbeeld limousines. Dat merk je dus in de huurprijs, zo zullen de dagprijs en de kilometervergoeding hoger liggen dan bij een standaard auto. Een limousine is niet makkelijk te besturen, daarom is er in de meeste gevallen een chauffeur die de auto bestuurt. Deze chauffeur heeft vaak een speciale rij opleiding gehad en kan jou en je gezelschap veilig naar de plaats van bestemming brengen.

Op internet de prijzen vergelijken loont altijd. Soms zijn er speciale aanbiedingen waarbij je de chauffeur niet hoeft te betalen of geldt er een lagere kilometerprijs. Ook de daghuur vergelijken kan lonen, hier kunnen grote verschillen in zitten!

Vind je een standaard witte limousine nog wat te gewoontjes dan is er altijd nog de optie om een Hummer limousine te huren. Een enorme Jeep waar je met je hele gezelschap met gemak in kunt. Wil je echt voor exclusief gaan dan kun je je gehuurde limousine van stickers te voorzien! Zo kun je bijvoorbeeld met je eigen bedrijfslogo rondrijden of een persoonlijke boodschap op de limousine laten zetten. Dat maakt zo’n wagen wel heel spectaculair!

Afbeelding: Flickr account Berlin13407

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020