Excite

Huur een vakantiehuis in Nederland

Nederland heeft genoeg hotels en huurappartementen, maar het echte thuis van huis-gevoel krijg je in een vakantiehuis. Kies voor een huisje in een bungalowpark of huur een vakantiehuis van particulieren. Dat laatste kan bijvoorbeeld heel veilig via aanzee.com. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heb je hier ook veel huizen in het binnenland.

Heb je altijd al aan het strand willen slapen? Of juist midden in de grote stad? Misschien wel in een boerenlandschap, met een weids uitzicht? Hoe groter je gezelschap, hoe duurder en lastiger het vaak wordt om tijdens je vakantie zo’n accommodatie te vinden. Een vakantiehuis huren biedt uitkomst. Je kunt huizen huren met jacuzzi, een eigen zwembad, of appartementen pal aan het strand.

De grootste aanbieder van vakantiehuizen in Nederland is toch wel Aan Zee, gevolgd door aanbieders van bungalowhuizen, zoals Landal, Roompot en Center Parcs. Op de websites van deze aanbieders vind je een groot overzicht aan luxe vakantiehuizen. De bungalowparken liggen vaak pal aan natuurparken of meren en hebben diverse faciliteiten, zoals een zwembad.

Via aanzee.com vind je vooral huizen met wat extra’s, zoals een goede locatie en extra faciliteiten. Je bespaart bovendien geld op etentjes doordat je over je eigen keuken beschikt. Betaalbaar is het bovendien ook nog, zelfs als je wat luxers zoekt. Bij bungalowparken moet je goed zoeken naar aanbiedingen, zodat je de beste prijs betaalt. Al met al loont het zeker om voor je volgende vakantie in Nederland eens te kijken naar het huren van een vakantiehuis!

Afbeelding: Flickr, illustir

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020