Excite

Huur eens een auto met chauffeur

Het komt misschien niet altijd in je op, maar je kunt gewoon een auto met chauffeur huren. Dan weet je zeker dat je in stijl aankomt. Of het nu gaat om een gala voor je eindexamen of een belangrijke zakenbespreking, het staat altijd goed als een chauffeur de deur voor je openhoudt. Ook in het buitenland kan het makkelijk zijn om een auto te huren met een lokale chauffeur. Maar waar moet je op letten als je een auto huurt met een chauffeur? Het is namelijk wel belangrijk om van te voren al te weten waar je aan toe bent.

Lees altijd goed het huurcontract door. Of je nu in het buitenland op reis bent of een auto huurt van een gerenommeerd bedrijf, de kleine lettertjes zijn belangrijk. Weet wat er is inbegrepen in de huurprijs en wat er later nog wordt doorberekend. Verzekeringen, toeslagen, kilometerprijs en schoonmaakkosten zijn niet altijd inbegrepen in de huurprijs. Hou daar dus rekening mee als je het budget opstelt of prijzen gaat vergelijken. En denk daarbij ook aan de chauffeur. Een auto zonder chauffeur kost relatief weinig als je hem niet gebruikt, maar een chauffeur heeft een uurprijs. Ook als hij niet aan het rijden is.

Als je in het buitenland een auto met chauffeur huurt, is het verstandig om navraag te doen over het verhuurbedrijf of de chauffeur. Dit kan bij het hotel of de verblijfplaats. Toeristen worden nu eenmaal regelmatig afgezet, terwijl dat onnodig is als je voorbereid de onderhandelingen in gaat. Zorg dus dat je aan informatie komt. En dat geldt natuurlijk ook voor het huren van een auto met chauffeur in Nederland. Check de reviews van het bedrijf op internet en vraag informatie op bij andere mensen die bij het bedrijf gehuurd hebben. En vergeet na afloop niet de chauffeur een fooi te geven!

Afbeelding: Hiddinkchauffeursdiensten.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021