Excite

Huur je auto in Amsterdam

Amsterdam heeft zelf al veel te bieden, waaronder de vele winkels, het Rijksmuseum, de Dam en de mooie grachten. Ondanks het feit dat je je er niet snel zult vervelen, kun je toch besluiten om er een dagje op uit te gaan en de omgeving van Amsterdam te verkennen. Daar valt namelijk nog genoeg te ontdekken!

In en rond Amsterdam heb je diverse aanbieders van huurauto’s. De beste tip voor een betaalbare huurauto zit hem niet zozeer in welke auto je neemt of van wie, maar waar je hem parkeert. In hartje Amsterdam is je portemonnee zo leeg, terwijl je bij Amsterdam Sloterdijk je auto voor nog geen zeven euro in P+R kunt zetten. Daarbij zijn de treinkaartjes voor jou en je gezelschap naar Amsterdam Centraal inbegrepen. Zo heb je de luxe van verblijven in het centrum samen met het gemak van een auto op vijf minuten met de trein!

Met de auto kun je vervolgens een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Stelling van Amsterdam, of de mooie veengebieden van de Zaanstreek (naar het noorden). Je kunt ook besluiten kleinere steden in de buurt van Amsterdam te bezoeken. Zo ben je binnen een half uur tot drie kwartier in Alkmaar. Ook daar heb je de grachten, de sfeer en de winkels, maar dan wat compacter. Verder kun je er in het seizoen op vrijdag naar de Kaasmarkt.

Er zijn nog wel meer leuke dagtochten te bedenken vanuit Amsterdam, maar je kunt ook met je huurauto avontuurlijk door het centrum zelf. Ervaar hoe je de auto langs de trams en prachtige grachtenpanden manouvreert en beleef het bruisende Amsterdam vanuit je huurauto!

Afbeelding: Flickr, Claudio.Ar

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021