Excite

Huurauto in bijzonder Australië

Australië heeft alles voor een prachtige, actieve vakantie. Er zijn schitterende steden, bijzondere natuurgebieden en je kunt er ook nog eens genieten van de stranden en de onderwaterwereld. Tegelijkertijd is het ook een groot land. De bezienswaardigheden liggen niet dicht bij elkaar. Om toch overal te komen kun je ervoor kiezen een auto te huren.

Er zijn veel autohuur bedrijven in Australië en veel daarvan zitten op meerdere plekken, zodat je de auto ook weer ergens anders kunt inleveren. Lees altijd goed de voorwaarden als je voor een huurauto gaat. Sommige bedrijven hebben eisen, zoals bijvoorbeeld een borg. Check als je jong bent ook altijd of je extra moet betalen vanwege je leeftijd. De kleinere huurbedrijven zijn doorgaans wel betrouwbaar, maar wil je echt grote afstanden afleggen, kun je beter kiezen voor een groot huurbedrijf.

Mocht je een jaar of langer naar Australië gaan, dan is het niet heel slim om een auto te huren. Kosten kunnen dan erg oplopen. Je kunt dan ook kiezen om een auto te kopen. Veel auto’s zijn erg goedkoop in Australië en bij veel bedrijven waar ze huurauto’s hebben, kun je ook wagens kopen. Na afloop kun je de auto weer doorverkopen. Veel mensen die een rondreis maken door Australië gaan voor deze optie, omdat het goedkoop en makkelijk is.

Afbeelding: Flickr account martyportier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020