Excite

Huurauto in zonnig Griekenland

Griekenland heeft veel leuke opties voor en rondreis. Ga bijvoorbeeld eiland hoppen, waarbij je van het ene eiland naar het andere gaat. Of bekijk het vasteland en de mooie steden daar. Griekenland is niet extreem groot, maar met een auto kun je alles toch makkelijker bereiken. Wie niet helemaal naar Griekenland wil rijden kan een huurauto nemen.

Huurauto’s kun je overal krijgen in Griekenland, maar met name bij de luchthavens en treinstations in de buurt. Er zitten soms meerdere bedrijven bij elkaar. Je kunt zelf een huurauto boeken, bijvoorbeeld door een website uit te zoeken, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

Je kunt bijvoorbeeld een huurauto boeken tegelijkertijd met je vliegticket. Veel reisorganisaties hebben deze optie beschikbaar. Je bent er dan zeker van dat het bedrijf van de huurauto betrouwbaar is en als er toch iets misgaat kun je contact opnemen met de reisorganisatie. Daarnaast kun je profiteren van kortingen als je een pakket boekt met een vliegreis en autohuur. Soms is het zelfs nog voordeliger als je er ook nog een hotel bij neemt.

Spreekt dit je toch niet aan, dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om wel online een auto te reserveren. Doorgaans kent het personeel bij autohuur bedrijven in Griekenland ook wel wat Engels, waardoor communiceren een stuk makkelijker wordt.

Afbeelding: Flickr account uggboy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020