Excite

IAA in Frankfurt binnenkort van start

We schrijven regelmatig hier over nieuwe auto's die tentoongesteld zullen worden op de IAA in Frankfurt. En hoe dichter we bij het evenement komt, hoe meer autonieuws er over te vertellen valt. Niet zo vreemd, want de IAA in Frankfurt is een van de grootste autobeurzen van Europa en trekt bezoekers vanuit heel de wereld. Autofabrikanten doen altijd hun best om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren op de beurs in Frankfurt.

Momenteel wordt er op de website van de IAA een speciale actie gehouden. Elk honderdste kaartje dat via de website van de IAA besteld wordt, is gratis. Het kan dus zomaar lonen om je ticket te bestellen via de officiële website. Bovendien is het geen gek idee om een kaartje te kopen voor de IAA, want alles wat je wilt weten over het heden en de toekomst van de autoindustrie is daar te vinden. Een must-go voor elke autoliefhebber, dus.

De IAA doet dit jaar, tijdens de 63ste editie, weer hard haar best om iedereen te vermaken. Zo is er zelfs een speciale Lady's Corner, voor vrouwen die met hun man meegaan. Niet iedereen is namelijk even geïnteresseerd in de auto's, zullen we maar zeggen. Op deze manier hoopt de IAA het iedereen evenveel naar zijn of haar zin te maken.

Afbeelding: Flickr, Alan_D

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020